Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan LGS’ye Katılan Öğrencilere Başarı Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan LGS’ye Katılan Öğrencilere Başarı Mesajı

Yayın: 02.06.2024 11:06 |Güncelleme: 13.07.2024 23:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında bugün sınava giren tüm öğrencilere başarılar diledi. Başkan Çetinkaya, sınav öncesi ve sonrasında öğrencilere moral vermek amacıyla yayınladığı mesajda, sınavın geleceğin temellerini atmada önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Başkan Çetinkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün gerçekleştirilen LGS sınavında ter döken tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyorum. Bu önemli sınavda elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inancım tam. Sınav süreci, bir dönemin sonu ve yeni bir başlangıcın kapısıdır. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin, hayallerine ulaşmak için attığınız bu adımda başarılı olmasını temenni ediyorum.

Öğrencilere hitap eden Başkan Çetinkaya, sınavın sadece bir değerlendirme aracı olduğunu ve gerçek başarının azim ve kararlılıkla elde edileceğini belirtti. “Bu sınav, sizin ne kadar çalışkan, azimli ve kararlı olduğunuzu gösteren bir basamaktır. Sınav sonucu ne olursa olsun, sizlerin gayreti ve emeği her zaman takdire şayandır. Unutmayın ki, başarıya giden yol sadece sınav sonuçlarından ibaret değildir; hayat boyu sürecek öğrenme ve gelişim sürecidir.

Başkan Çetinkaya, öğrencilere destek veren ailelere de teşekkür ederek, “Öğrencilerimizin bu zorlu süreçte en büyük destekçileri olan ailelerine de teşekkür ediyorum. Onların sabrı ve desteği, çocuklarımızın başarısında büyük bir rol oynamaktadır” dedi.

Öğrencilerin lise eğitim hayatlarında başarılar dileyen Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve onların eğitim hayatlarına katkıda bulunmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.