Karabük Belediye Başkanı Vergili, Ziyaretlerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanı Vergili, Ziyaretlerde Bulundu

Yayın: 03.02.2024 12:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Vergili, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’ndeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnaf ile sohbet etti, isteklerini dinledi.

Kentte aile olduklarını belirten Vergili, “Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve sorunları çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mahallelerimizdeki Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasından sonra esnaf kardeşlerimizin de iş yerlerine ziyaretler yaparak, çaylarını içip sorunlarını dinliyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra cuma pazarı esnafını da hayırlı işler temennisinde bulunan Vergili, pazarcılarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Vergili son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.