Karabük Belediye Personeline Ek Zam Kararı Alındı

Karabük Belediye Personeline Ek Zam Kararı Alındı

Yayın: 13.09.2023 11:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Belediye-İş sendikası yöneticileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda belediye personeline ek zam kararı alındı.

Konu ile ilgili Sendika başkanı Tarık Düzyer başkan Vergili’ye teşekkür eden açıklamasında şu görüşlere yer verdi.”Karabük Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında ek protokol imzalandı.

Gelişen ekonomik şartlar karşısında, toplu sözleşmedeki 2023 2. 6 ay için uygulanan %21 ücret zammının üzerine personelin günlük yevmiyelerine %14 daha iyileştirme zammı yapılmış oldu.

İmzalanan bu ek protokolle Ocak 2023’ten bu yana personel ücretlerine toplamda %35 artış gerçekleştirildi. Her zaman olduğu gibi emekçi kardeşlerimizin yanında olan Sayın Rafet Vergili ye teşekkür ederiz”(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.