Karabük Belediyesi Asfalt Çalışmaların Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Asfalt Çalışmaların Sürdürüyor

Yayın: 28.06.2016 10:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük belediyesi şehrin çeşitli yerlerinde ki asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Vergili; “Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız bu yıl da hızla devam ediyor. Tüm yollarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Bu yıl standartları yüksek asfalt çalışması yapıyoruz. Alt yapısı biten bütün yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir kentin, bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir kentte sağlıklı bir kentleşmeden de söz etmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi de dikkate alarak, Karabük Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Amacımız Karabük’te altyapı problemleri en aza indirmektir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Yayın: 03.05.2024 11:07
Paylaş:
A+ A-

Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

2024 CELP VE SEVK TARİHLERİ

Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri ise şöyle;

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 16 Mayıs 2024
Er (2’nci Grup) 27 Haziran 2024
Er (3’üncü Grup) 25 Temmuz 2024