Karabük Belediyesi e-Devlet Üzerinden Hizmete Başladı

Karabük Belediyesi e-Devlet Üzerinden Hizmete Başladı

Yayın: 31.08.2022 14:23
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi e-Devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünün e- Belediye sistemiyle vatandaşlara online hizmete başladı. Karabüklüler, herhangi bir komisyon ödemeden birçok işlemi e-Devlet üzerinden yapabilecekler.

Uygulamaya giren e-Belediye sistemiyle vatandaşlar e-Devlet üzerinden borçlarını sorgulayabilecek ve ödemelerini yapabilecek. Uygulama kapsamında; su faturası, ilan, reklam, çevre temizlik vergisi, belediyeye ait taksitlendirilmiş borçların taksitleri, kira gibi birçok alanda sorgulama ve ödeme yapılabiliyor.

Sistem dâhilinde ayrıca kamu bankalarına da internet üzerinden ödeme yapabilecek, özel bankalara da su faturaları ödenebilecek.

Hayata geçirilen sistem ile tapu işlemlerinde de vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor. Bundan böyle rayiç bedel belgesi almak için Belediyeye gitmeye gerek kalmayacak. Tapu Müdürlüğünde yapılacak rayiç bedel borç sorgulaması sonucunda ilgili belge sistem üzerinden işlem sahiplerine verilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Sokaklar Bizim 5×5 Futbol Gençlik Kupası Başladı

Yayın: 21.05.2024 10:30
Paylaş:
A+ A-

20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sokaklar Bizim 5×5 Futbol Gençlik Kupası, Onur Futbol Sahasında büyük bir coşkuyla başladı.

Turnuvanın açılışına, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, spor uzmanları, sporcular ve çok sayıda spor sever katıldı.

Organizasyonun ilk gününde renkli görüntüler ve heyecan dolu anlar yaşandı. Katılımcılar, genç yeteneklerin sergilediği performansları yakından takip etme fırsatı buldu. Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerini sergilemesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Sokaklar Bizim 5×5 Futbol Gençlik Kupası, 24 Mayıs’a kadar devam edecek ve her yaştan futbol tutkununu bir araya getirecek. Turnuva boyunca çeşitli etkinlikler ve sürprizler de katılımcıları bekliyor. Spor dolu bu hafta boyunca genç yeteneklerin başarılı performansları ve turnuvanın sağladığı dostluk ortamı, tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.