Karabük Belediyesinde Özkan Çetinkaya Dönemi

Karabük Belediyesinde Özkan Çetinkaya Dönemi

Yayın: 03.04.2024 15:47
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Karabük’ün yeni belediye başkan ıÖzkan Çetinkaya mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanından aldı

Karabük Belediyesinde Özkan Çetinkaya dönemi

15 Yıldır Karabük Belediye başkanlığı yapan Rafet Vergli’nin son yerel seçimlerde Karabük Belediye başkanlığını kaybetmesi ve AK Parti’nin adayı Özkan Çetinkaya’nın belediye başkanlığını kazanması nedeniyle, Karabük Belediyesinde yeni dönem başladı.

ÇETİNKAYA MAZBATASINI ALDI

31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandıran Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Merkez İlçe Seçim Kuruluna giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Yılmaz’dan  mazbatasını aldı. Başkan Çetinkaya’ya AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, önce ki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Parti teşkilatı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Karabük halkına ediyorum” dedi.

BELEİDİYEDE ÖZAN ÇETİNKAYA DÖNEMİ

Saat 14.30’da belediye başkanlığı mazbatasını alan Özkan Çetinkaya, Karabük Adliyesi önünden partililer ile birlikte Karabük Belediyesine geldi. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Karabük’ün yeni belediye başkanı Özkan Çetikaya yaptığı konuşmada “Hep beraber Karabük Belediyesi olarak  Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Belediye Personelimizle çalışarak hep birlikte şehrimizi hem imar, hem inşa, hem de hemşerilerimizin  gönlünü ihya ederek fazlasıyla şehrimizi müreffeh bir seviyeye çıkartmak için çaba göstereceğiz.  Bugün bizleri yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum.  İlk dediğimiz noktadayız birlik, beraberlik, kardeşlik ve çok çalışmak, daha güzel bir Karabük. Karabük Belediyesinde Belediye Başkanlığı yapmış ve bugün hayatta olamayanları rahmetle yad eden Çetinkaya; “Hayatta olan diğer Belediye Başkanlarımızı da hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Başkan Çetinkaya yapmış olduğu bu konuşmasının ardından Karabük Belediye Başkanlığı makamına geçerek, başkanlık koltuğuna oturdu.

Haber Videosu İçin TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy Karabük’e geldi

Yayın: 02.05.2024 11:21
Paylaş:
A+ A-

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’dan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat eşlik etti.

Ziyarette, Karabük Üniversitesinin akademik yapısı, yürütülen araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Kırışık,  2-3 Mart tarihinde Karabük’te yapılan Sosyalfest programı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür eden Ersoy ve ekibi Sosyalfest montunu giyerek bu derece kapsamlı bir organizasyonu Karabük Üniversitesi tarafından başarıyla gerçekleştirilmesini takdir ettiler.

Şeref defterini imzalayan ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile birlikte ÖSYM tarafından yapılması planlanan e sınav sisteminin Karabük Üniversitesinde uygulanabilmesi için yabancı diller yüksekokulunda incelemelerde bulundu ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsünü gezdi.