Karabük Belediyesinin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Karabük Belediyesinin İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 20.07.2016 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklıkları ile birlikte artan sinek ve böceklere karşı il genelinde ilaçlama çalışması başlattı.

Karabük Belediyesi, il merkezinde ve mahallelerde, sıcaklıklara bağlı olarak artış gösteren sinek ve böceklere karşı ilaçlama çalışması başlattı. Halk sağlığı ve haşerelerle mücadele konusunda daha iyi hizmet verebilmek için, özelikle yaz ayları sivrisinek ve böceklere karşı haftanın 24 saati Karabük’te ilaçlama çalışması yapılıyor.

Yapılan mücadele ile ilgili yapılan açıklamada, vatandaşlara da büyük sorumluluk düştüğünü belirterek, vatandaşların evsel atıklarını ağzı kapalı çöp torbalarına koyarak çöp konteynırlarına atmalarının mücadelenin en önemli aşamalarından birisi olduğunu, böylece çevrenin de temiz bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

Yayın: 04.05.2024 13:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı.

Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı’nda seyreden Sude Öztoprak, otomobilinden kedi sesi geldiğini fark etti. Bunun üzerine Öztoprak, aracını yol kenarındaki lastik tamir dükkanına götürdü. Aracın motor kısmına sıkıştığı belirlenen kedi yavrusu, iş yeri çalışanları tarafından kurtarıldı. Daha sonra kedi yavrusuna mama verildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!