Karabük Emniyetinden Kaçak Kazı Operasyonu

Karabük Emniyetinden Kaçak Kazı Operasyonu

Yayın: 10.12.2015 10:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yasa dışı kazı yapan şahısları yakaladı.

Operasyonla ilgili yapılan açıklamada, “Karabük Sulh Caza Hâkimliğinden alınan arama kararına istinaden KOM Şube müdürlüğü görevlilerimizce İlimiz Öğlebeli Kavşağında oluşturulan uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada; 4 adet kablo irtibatlı patlayıcı madde olduğu değerlendirilen madde, poşet içerisinde daralı ağırlığı 145,65 gr gelen madde, 15 adet metal çubuk, 1 adet değişik ebatlarda uçları olan matkap 2 adet tornavida, 1 adet balta, 2 adet seri numarası bulunmayan ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 8 adet fişek ele geçirilmiştir. Bahse konu araç içerisinde bulunan A.M ve A.B.O isimli şahıslar hakkında 2863 Sayılı kanuna muhalefet (Kaçak Kazı Yapmak) suçundan adli işlem yürütülmüştür.
İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.