Karabük Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım, Yapılan Zammın Yanlış Bir Karar Olduğunu Belirtti

Karabük Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım, Yapılan Zammın Yanlış Bir Karar Olduğunu Belirtti

Yayın: 02.10.2023 12:30 |Güncelleme: 27.12.2023 16:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yapılan zammın geri çekilmesi gerektiğini söyledi. Yapılan zammın yanlış bir karar olduğunu belirten Başkan Yıldırım “ 1 Ekim’den itibaren sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yapılan % 20 zam acilen geri çekilmelidir. Sanayicilerimiz bir dönem gelen doğalgaz ve elektrik faturaları için üretimlerini durdurmuş işçi çıkarmışlardır. Esnafımızın ve sanayicimizin doğalgaz ve elektrik faturaları en önemli gider kalemleridir. Maliyetleri doğrudan etkilemektedir. Bu gelen zam ekonomiyi rahatlatmayacağı gibi enflasyonu direk yükseltecek son derece yanlış bir zam kararıdır.

Bu zamda ısrarcı olmak sanayicinin üretim durdurması demektir. Dolayısıyla işçi çıkarması demektir. Dolayısıyla yine maliyetlerden dolayı herşeye zam demektir. Enflasyon demektir. Tüm maliyetleri direk etkileyen bu kalemlerde sanayicimiz ve esnaflarımız için destek beklentimiz vardır” dedi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı

Yayın: 12.05.2024 10:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Asiye Hatun Kız Öğrenci Yurdu bahçesindeki ağaçta kedinin mahsur kaldığını gören öğrenciler, durumu Karabük Belediyesi itfaiyesine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekipler, itfaiye aracının merdiveni yardımıyla kediyi kurtardı.

Kedi, öğrencilere teslim edildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!