Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yayın: 21.06.2023 15:19
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven başkanlığında ,Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu,Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Gençlik Merkezi Müdürleri, Şube Müdürleri ve Gençlik Liderlerinin katılımı ile değerlendirme ve planlanmaya  yönelik toplantı düzenlendi.

Gençlik Merkezi öncülüğünde devam eden Deneyap Atölyeleri,kamp programları sosyal, kültürel faaliyetler, gönüllülük çalışmaları, genç ofislerin çalışmaları, bilgilendirme konferansları, kurslar ve atölye çalışmaları ile gençlere yönelik yapılan çalışmalar faaliyet programlarının planlandığı iştişare toplantısı yapıldı.

Safranbolu Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu,Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Gençlik Liderleri katıldı (Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.