Karabük Heyeti TBMM’de AK Parti Grup Toplantısına Katıldı

Karabük Heyeti TBMM’de AK Parti Grup Toplantısına Katıldı

Yayın: 16.05.2024 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ten gelen geniş bir heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na katılım gösterdi. AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın ev sahipliğinde ağırlanan heyet, yaklaşık 180 kişiden oluştu.

Heyet içerisinde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, il ve ilçe teşkilatları, gençlik ve kadın kolları ile İl Genel Meclisi üyeleri yer aldı.

Grup toplantısı sırasında heyet, üzerinde “Karabük” yazılı atkılar açarak tezahüratlarda bulundu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında sık sık “Karabük” sloganları atıldı.

Toplantının ardından Karabük heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program, Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın onurlarına verdikleri yemekle sona erdi. Heyet, bu yemeğin ardından TBMM’den ayrıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.