Karabük Heyetinden Bakan Kurum’a Ziyaret

Karabük Heyetinden Bakan Kurum’a Ziyaret

Yayın: 23.03.2021 22:08
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Mehmet Ali Şahin, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’den oluşan Karabük Heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilimizde yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirilmelerde bulunulan ziyarette Bakan Kurum’a ilimize karşı göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ünal ve Güneş’ten Ortak Açıklama

Karabük Koordinatörü ve Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’de ziyarette Karabük heyetiyle birlikteydi. Ziyaretin ardından ortak bir açıklama yapan Ünal ve Güneş, “Çevre ve Şehircilik Bakanlık ziyaretimizin ardından heyetimizle birlikte istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Talep ettiğimiz tüm projeleri ısrarlı bir şekilde ve yakından takip ederek, tüm projelerimizin çözümü noktasında takip etmeye devam edeceğiz ve kısa zamanda Karabüklü hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.” denildi.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.