Karabük İdmanyurdu’na Belediye Başkanı’ndan Destek Mesajı

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 08.09.2024 16:24
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehrin futbol takımlarından Karabük İdmanyurdu’nun 2. Lig yolunda gösterdiği performansa dikkat çekerek, takıma başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, “Karabük İdmanyurdu, ligdeki mücadelesiyle bizlere büyük bir heyecan yaşatıyor. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güvenimizin tam olduğunu belirtmek isterim. Şehrin takımı olarak onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah, hedeflerine ulaşacaklardır” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya, kulübün altyapı çalışmalarına ve genç oyunculara verdiği öneme de vurgu yaparak, “Gençlerimizin futbolun temel dinamiklerine uygun bir şekilde yetişmesi, sadece Karabük İdmanyurdu için değil, Türk futbolu için de son derece önemli. Bu süreçte desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Karabük İdmanyurdu, şu anda bulunduğu ligde üst sıralara tırmanma hedefiyle mücadele ederken, taraftarları da takımın yanında yer alarak desteklerini sürdürüyor. Çetinkaya, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımızın desteği, takımın motivasyonunu artıracak ve başarıya giden yolda önemli bir etken olacaktır. Hep birlikte daha güçlü olacağız” şeklinde konuştu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamalar, Karabük İdmanyurdu’nun 2. Lig yolundaki hedeflerini daha da ileri taşıyacak bir motivasyon kaynağı olması bekleniyor. Şehirdeki futbol serüveninin güçlü bir şekilde desteklendiği şu günlerde, Karabük İdmanyurdu’nun yeni başlayan lig maçlarında başarılı sonuçlar alması, hem kulübe hem de şehre büyük bir sevinç getirecek.

2 kişi görüş bildirdi

  1. İzzet

    Liğde kalalımda seneye yükselelim. Alt yapı sıfır.

    1. Abdullah Doğan

      Bence de..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Filli Boya “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” sloganıyla Aqua Reno’yu geliştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.09.2024 00:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Filli Boya, “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” sloganıyla, geliştiridiği ürünü Aqua Reno'yu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ev dekorasyonunda “kendin yap” kültürünün popülerleşmesiyle kişisel tarzlar yaşam alanlarına yansıtılıyor. Filli Boya bu düşünceden hareketle yaşam alanını kendi zevkine ve tarzına göre özelleştirmek isteyenler için Aqua Reno'yu geliştirdi.

Aqua Reno, fayans, ahşap, cam, PVC yüzeyler, mutfak dolabı ve beyaz eşya gibi geniş bir kullanım alanı sunuyor. Banyo ve mutfak olarak iki çeşitten oluşan boyalar, ipeksi mat dokusuyla güzel bir görüntü yaratırken tam silinebilen ve yıkanabilen su bazlı teknolojisiyle kullanım ve temizlik kolaylığını bir arada bulunduruyor.

Geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunan Filli Boya Aqua Reno, katalizörlü polimer teknolojisi sayesinde farklı bir işlem gerektirmeden uygulanan yüzeye mükemmel yapışma ve yayılım sağlıyor. Ayrıca iki kat arası yalnızca 30 dakika bekleme süresi, boyanın uygulanma süresini kısaltıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Filli Boya Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, tüketicilere ilham veren, yenilikler ve kolaylıklar sunan bir marka olduklarını belirtti.

Uludağ, “Ev dekorasyonunda mevcut eşyalarını atmadan farklılıklar yapmak, yenilemek, güzelleştirmek ve evlerinde kendi ruhunu, izini bırakmak isteyen tüketicilerimiz için Filli Boya Aqua Reno'yu geliştirdik. İstedikleri değişimi, dönüşümü kolaylıkla yapabilecekleri bir ürün. Dolaplarını, tezgahlarını, mutfaklarını, beyaz eşyalarını, fayanslarını ve hatta duşakabin camlarını yenilemelerine, güzelleştirmelerine ve istedikleri renge büründürmelerine imkân sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Özelikle kadınların doğası gereği bulundukları ortamları, doğayı ve hayatı daima güzelleştirme eğilimi içinde olduğunu aktaran Uludağ, Filli Boya olarak geliştirdikleri ürünlerle değişime ve dönüşüme açık olanlara daima kolaylıklar sunduklarını kaydetti.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331