Karabük Mahallesi’nden Deprem Bölgesinde Anlamlı Çalışma

Karabük Mahallesi’nden Deprem Bölgesinde Anlamlı Çalışma

Yayın: 23.10.2023 13:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Mahallesi Muhtarlığı anlamlı bir organizasyona daha imza atarak deprem şehri Hatay’da çocuklarla bir araya geldi.

Muhtarlık öncülüğünde toplanan nakdi yardımlarla Hatay’ın Kırıkhan ve Samandağ ilçesindeki çocuklara ekmek arası tantuni ve pamuk şekeri ikram edildi.

Karabük Mahallesi Muhtarı Emre Çınar 6 Şubat’ta meydana gelen 11’de ilde etkili olan tarihin en büyük depremi için ülke olarak seferber olduklarına dikkat çekerek, “Depremin ilk günlerinden sonra yaraların iyiden iyiye sarılmaya başlandığı şu günlerde deprem şehirlerinden Hatay’da çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk” dedi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Mahalle Muhtarı Çınar, “Mahallemizden görevlendirdiğimiz Saadet Karaağaç hanımefendi daha önce topladığımız nakdi yardımlarla hafta sonu deprem bölgesindeki çocuklara ikramda bulundu. Çocuklar mutlu olduğunda biz daha da mutlu oluyoruz. Bu vesile ile bu organizasyonumuza katkı sağlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

kaynak: Bölgenin Sesi Gazetesi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ’lü Akademisyenin Belgeseli Bakanlık Desteği Almaya Hak Kazandı

Yayın: 21.05.2024 10:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Musa Ak’ın “Tuzdan Hayaller” adlı uzun metraj belgesel film projesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünden destek almaya hak kazandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün Sinema Destekleme Kurulu kararları açıklandı.

Buna göre Belgesel Film Yapım Destek kategorisinde Dr. Öğretim Üyesi Ak’ın “Tuzdan Hayaller” adlı uzun metraj belgesel film projesi, 191 proje arasından seçilerek destek almaya hak kazandı.

“Tuzdan Hayaller” belgeselinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Projenin tamamlanmasının ardından belgeselin, ulusal ve uluslararası film festivallerinde yer alması bekleniyor.