Karabük Milletvekilleri Hastaları Ziyaret Ettiler

Karabük Milletvekilleri Hastaları Ziyaret Ettiler

Yayın: 16.01.2016 13:02
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, beraberinde, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Sayar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara ve bazı yöneticilerle birlikte Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat olan ve yatan bazı hastaları ziyaret etti.

Şahin ilk önce Karabük’te ilk kez açık kalp ameliyatı olan hastayı ziyaret etti. Hastalarla kısa süre sohbetler eden Şahin, sıkıntılarını dinleyerek, yardımcı olabileceği konularda notlar aldı. Hastaların son durumu hakkında bilgiler alan Şahin, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Şahin, hastane hakkında da bilgiler alarak, eksikleri konusunda yardımcı olacağını söyledi.

Milletvekili Prof.Dr.Burhanettin Uysal ise yaptığı açıklamada, “Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak, ilk kez hastanemizde Açık Kalp Ameliyatı olan hastalarımızı ziyarette ettik ve geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk. Mevlüt Dilbaş’ın iki damarına, İdris Karaman’ın dört damarına Bypass yapılmış ve hastalarımızın durumları gayet iyi. Ayrıca yeni açılan Anjiyografi Ünitesi’nde yaklaşık bir ayda 150 hastaya anjiyografi yapılmış. Çoğu hastanelerde olmayan hasta kontrol sistemi ile hastalarımızı doktorlarımız her an yanındaymış gibi kontrol edebiliyorlar” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.