Karabük Orman Fakültesi Öğrencilerine Ormancılık Çalışmaları Anlatıldı

Karabük Orman Fakültesi Öğrencilerine Ormancılık Çalışmaları Anlatıldı

Yayın: 22.12.2023 11:45 |Güncelleme: 27.12.2023 16:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Orman Fakültesi oğretim üyeleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek ormancılık çalışmalarını anlatıldı.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu KBÜ Orman Fakültesi Dekanlığının davetlisi olarak katıldığı ‘Kariyer Toplantısı” kapsamında Bölge Müdürlüğünün 2023 yılı faaliyetleri ve gerçekleşmeleri hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu yaptığı konuşmada “İinsanın yaşamındaki üç kaynak olan hava su toprağı içeren tek meslektir. İnsanların yasam kaynağı olan ormanları yönetmek, korumak, geliştirmek ve genişletmek bizim görevimiz.

Ormancılık prensiplerini göz ardı etmeden, uygulama birimlerinde karşılaşılan sorunlara çözüm üreten, yön veren, koruma, üretim ve çok yönlü faydalanmada operasyonel gücümüzü artıracak Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün vizyonuna yakışır çalışmalar yapıyoruz” dedi.(Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.