Karabük Postası 60.Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Karabük Postası 60.Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Yayın: 13.10.2015 10:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te günlük olarak yayın hayatını sürdüren Karabük Postası Gazetesi 59.ncu Yayın Yılını geride bırakarak, 60 yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

Dün sabah saatlerinde yapılan 60.yıl kutlama programına, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Defterdarı Osman Koçaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Tarım Müdürü Cemalettin Çataklı, Bölgenin Sesi Gazetesi Sahibi Ahmet Gölbek Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaarslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ile Basın mensuplarının katılımı ile 60. Yıl Pastası kesildi.

Kutlama programına katılan Vali Orhan Alimoğlu yaptığı kısa açıklamada; “Karabük Postası öğrendiğimize göre İlimizin en kıdemli gazetesi bugün 60 yaşına gelmiş tabi bir mahalli basın için 60 yıl uzun ve iyi bir süredir ama bir de bu süreyi iyi intibalarla doldurmuş biz Tuncer bey ve gazetesi hakkında hiç olumsuz bir şey duymadık hep güzel hizmet etmiş, o bakımdan Tuncer Beyi ve çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu çizgide malum basının vazifesi insanların haber alma, bilgi alma ihtiyacını karşılamak, icabet ettiği zaman doğru yolunda insanlara yardım etmektir. Tuncer bey ve Karabük Postası bunu bugüne kadar başarmış İnşallah bundan sonra da aynı çizgide devam edeceklerine inanıyorum ve kendilerini tebrik ediyorum. Mahalli Basınımızın da işte Burada Kıdemli Gazeteci Ahmet Bey var, Tuncer Bey var. Böyle berrak kalmış, istikameti düzgün, işini güzel yapan arkadaşları örnek alarak güzel bir şekilde insanlara doğru haberler, faydalı bilgiler vermeye devam etmelerini temenni ediyorum ve bizde büyük ölçüde zaten böyle yapılıyor. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Karabük Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuncer Esözlü de yaptığı açıklamada; bu işin ekip işi olduğunun altını çizerken, gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu ve bu mesleğin Anadolu’daki zorluğuna dikkat çekti.

Gazetecilik mesleğini her zaman ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde yaptığını anlatan Ersözlü; KARABÜK POSTASI GAZETESİ olarak, “Karabük’ün sorunları ve sıkıntılarının giderilmesi yönünde her zaman yapıcı haberler yaparak, kamuoyunun bilgilenmesini sağladık. Hiçbir zaman yıkıcı ve yanlış haberler peşinde koşmadık. Her zaman İlimizin menfaatlerini ön planda tutarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz de” dedi.

Gazeteciliğin fedakarlık ve özveri isteyen bir meslek olduğunu da söyleyen Ersözlü; “Mesleğimizin en sevdiğimiz yanı yaptığımız ekip çalışmalarımızın başarılı olması ile gazetemizin siz değerli okuyucularımıza ulaşması ve haberlerimizin kamuoyu ile paylaşılmasıdır” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amazon Prime Day sonuçlarını açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Türkiye'de gerçekleşen Prime Day boyunca, Türkiye'deki Prime üyeleri rekor sayıda sipariş verdi. Aynı zamanda Amazon kampanyada günlük site ziyaret sayısında da rekor kırarak tarihindeki en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’nin, Prime İndirim Avcıları aracılığıyla seçtiği, çok talep gören ürünlerde indirimlerin sunulduğu Prime Day süresince Amazon Türkiye'de en fazla elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım kategorilerinde satış yapılırken Prime üyelerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ise mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

En yüksek talep gören markalar arasında ise Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi yerel ve global markalar yer aldı.

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin iyisini sunuyor. Amazon Türkiye'de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor.

Aynı zamanda, her gün popüler markaların ürünlerinde geçerli özel fırsatlara erişim, Prime Day boyunca üyelere özel indirim ve fırsatlardan faydalanma, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime, herkes ayda sadece tüm vergiler dahil 39 lira karşılığında sahip olabiliyor.