Karabük Postası 68 Yaşında

Karabük Postası 68 Yaşında

Yayın: 11.10.2023 16:13
Paylaş:
A+ A-

12 Ekim 1956 Yılında Merhum Ali İhsan Ersözlü tarafından kurulan KARABÜK POSTASI yarınki sayısı ile 67. Yayın yılını geride bırakarak 68. Yayın yılına girecek

12 Ekim 1956 yılında Merhum Ali İhsan Ersözlü tarafından kurulan Karabük Postası Gazetesi  68. yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Karabük’teki  7 günlük Gazetenin birleşmesi ile kurulan Birlik Medya  çatısı altında yayın hayatına devam eden Karabük Postası , dün olduğu gibi bugünde tarafsızlığını koruyarak okuyucularına en doğru  ve tarafsız bir şekilde haberleri sunmanın gururunu yaşıyor.

Yerel basın olarak 68. yıl hiç aksatmadan yayın hayatını sürdürmek zordur. Anadolu’nun sesi olan Yerel basın dün olduğu gibi bugün de zorlu koşullar altında yayın hayatını sürdürmektedir. Her geçen gün artan sıkıntılar, teknolojinin değişmesi, sosyal medyanın hakim olması yazılı basını zorlarken, yinede yazılı basının gücünü, farklılığını korumaya çalışıyoruz.

68 yıl boyunca Karabük’te birçok güzel olaylara tanıklık eden, gazetemiz yayın hayatı boyunca tüm kitlelerin sesi olmaya devam etmiş, tüm kitlelere ulaşmak için de  var gücümüzle çalışmıştır. Karabük’te sosyal yaşamın içinde olmaya özen gösteren Gazetemiz,  diğer basın kuruluşları içinde öncü ve örnek olmuştur. Bugün gelinen noktada, Karabük’te yerel basının ilk adımı, ilk mektebi olan  Karabük Postası bununla da ayrı bir gurur duymaktadır.

Gazetemiz; bugüne kadar Karabük’ün sorunlarını, yararına olacağı şekilde yapıcı yayınlar ve yorumlar yaparak, Bürokratların, Sivil Toplum Örgütlerinin yaptıkları icraatlarına sayfalarında her zaman tarafsız ve yorumsuz olarak yer vermiştir.  Hiç bir Siyasi Partinin,  kişi ve kurumların yandaşı olmayan gazetemiz,  çığırtkanlık ve kalemşörlük yapmamış ve daima partiler üstü politikası ile tarafsız bir Gazete olma niteliğini korumasını başarmıştır.  Bugün 68. yılımızda Anadolu’nun Sesi olan, Kurtuluş Savaşında Anadolu’daki şahlanışa önderlik eden Yerel Basının tüm sıkıntılarının giderilmesini, içinde bulunduğu şartların düzeltilmesini umut ederek, bizlere destek veren okurlarımıza teşekkür ediyoruz .  Daha nice yıllar Karabük ve ülkemiz adına güzel haberlerde buluşmak dileğiyle.

KARABÜK POSTASI GAZETESİ  Ailesi olarak 4 Şubat 2015 tarihinde  kaybettiğimiz çok değerli büyüğümüz, Ağabeyimiz, Gazetemizin imtiyaz sahibi duayen Gazeteci TUNCER ERSÖZLÜ’yü  kaybetmenin hüznünü bir kez daha yaşarken,  Merhum TUNCER ERSÖZLÜ’ye Allah’tan Rahmet diliyoruz.  (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.