Karabük Protokolü Kardemir’in İftarında Buluştu

Karabük Protokolü Kardemir’in İftarında Buluştu

Yayın: 04.04.2024 11:44
Paylaş:
A+ A-

3 Nisan 1937’de Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının temellerinin atılışı ve Cumhuriyet Kenti Karabük’ün kuruluşunun 87. yıl dönümü vesilesiyle, Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Fatih Kırışık, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.İsmail Demir, il protokolü, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşu üyeleri ve basın mensupları emekçi Kardemir işçileri ile birlikte oruç açtılar.

Yapılan yemek duasının ardından KARDEMİR işçilerine hitap eden Vali  Mustafa Yavuz; “ Ülkemizin ilk ağır sanayi hamlesi olan KARDEMİR, sadece bir demir çelik fabrikası değil; aynı zamanda emek, alın teri ve azimle bütünleşmiş bir aile gibidir. Bu kadim ailenin bir ferdi olarak sizler; birlik ve beraberlik ruhuyla, demirin çelik gücünü, gecenin karanlığı, sabahın şafağı demeksizin, sıcak ocakların başında, kentimizin ve ülkemizin daha aydınlık yarınları için, omuzlarınız üzerinde taşıyorsunuz. KARDEMİR’in; 87 yıl evvel, emekçilerinin öncülüğünde çıkmış olduğu bu yolculuğunda, daha nice üstün başarılara imza atmalarını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber Videosu İçin TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.