Karabük Üniversitesi’nde Belge Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi’nde Belge Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Yayın: 06.06.2024 11:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi’nde görevde yükselerek Profesörlük, Doçentlik ve Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına atanan 11 akademisyen için düzenlenen belge takdim töreninde duygusal anlar yaşandı. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın katılımı ile gerçekleştirilen törende, akademisyenlere yeni unvanlarına uygun cübbeleri giydirildi ve belgeleri takdim edildi.

Senato Toplantı Odasında Senato Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen programa, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ile KBÜ Senato Üyeleri katıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, düzenlenen takdim töreninde üniversitede görev yapan üç Doçente ve altı Dr. Öğr. Üyesine cübbelerini giydirirken iki Profesöre belgesini takdim etti.

Bu doğrultuda Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narmin Aghayeva ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Kurt’a belgesi takdim edilirken, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Karataş, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Avcı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Kocaman, Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Ece Keskin, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Nurhan Çevik Elen, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serhat Ekemen, Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Tarık Çelik, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat Şahin ve Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Bildik’e cübbeleri giydirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da geleneksel sünnet şöleni yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum Belediyesinin geleneksel sünnet şöleni kapsamında çocuklar, konvoy halinde kent merkezinde tur attı.

Saat Kulesi önünde halk otobüsleriyle konvoya katılan çocuklar ve aileleri, Hıdırlık Camisi'ndeki sahabe kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da konvoya kendi kullandığı klasik makam aracıyla katıldı.

Konvoyun ardından Tarihi Kent Meydanı'nda sünnet şöleni etkinlikleri gerçekleştirildi.

Palyaço, illüzyon, balon ve birbirinden güzel eğlenceli gösterilerin yer aldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Sünnet şöleni, Türk halk müziği konseri ile sona erdi.