Karabük Valisi Mustafa Yavuz Görevi Başındaki Personeli Ziyaret Etti

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Görevi Başındaki Personeli Ziyaret Etti

Yayın: 01.01.2024 10:58
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek ile yeni yıl öncesi kentin çeşitli bölgelerindeki kontrol noktalarını ziyaret etti.

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yavuz, görevi başındaki emniyet personelinin yeni yılını tebrik etti.

Daha sonra Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne giden Yavuz’u Belediye Başkanı Rafet Vergili karşıladı.

Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Korkut’un eşlik ettiği ziyarette Yavuz, itfaiye ekiplerinin yeni yılını kutladı.

Yavuz daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına, Safranpark jandarma uygulama noktasına, 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi’ne ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne gitti.

Yavuz, ziyaretlerinde personellerin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde açıklama yapan Yavuz, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diledi.

2023’ün afetler ve savaşlar nedeniyle hafızalarda acılarla dolu bir yıl olarak kalacağını belirten Yavuz, “Bu gece vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatımızda 249 personelimiz, jandarma teşkilatımızdan da 408 personelimiz olmak üzere toplam 657 çalışanımızla sahada olacağız.” dedi. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ankara’da Karabük Yeniceliler Derneği Kuruluyor

Yayın: 21.05.2024 16:53
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da yaşayan Yeniceliler dernek çatısı altında birleşmek için harekete geçti.

Başkentin Nallıhan ve Beypazarı ilçeleri ile Nallıhan’ın Çayırhan mahallesinde oturan Yeniceli vatandaşlar Karabük Yeniceliler Derneği’nin kuruluşu için ilk adımı attı ve hazırl anan tüzük ile resmi başvuruda bulundu.

Kurucu başkanlığını Yetkin Cinkavuk’un üstlendiği Ankara Yeniceliler Derneği’nde Ümit Kocakaya, Üzeyir Kışla, Fatih Soylu, Ersoy Ovaz, Sercan Köklü ve Volkan Katırcı kurucu üye oldu.

Maden işçisi olan Başkan Cinkavuk kurucu ekipte maden işçilerinin ağırlıkta olduğunu hatırlatarak, “Birbirinden değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek sosyal yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma maksadıyla bir çatı altında toplandık. Yakın zamanda açılışımızı yaparak başkentin diğer ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizle buluşmak, etkinlikler yapmak istiyoruz. Yeni kurduğumuz derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.