Karabük Valisi Mustafa Yavuz Jandarmanın 185’inci Kuruluş Yıl Dönümünü Mesajla Kutladı

Halil Kızılyer
Yayın: 14.06.2024 10:42
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yavuz, mesajında, Türk milletinin bağrından kopup gelen, vatanın ve milletin sarsılmaz bekçisi olan Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü, büyük bir onur ve gururla kutladıklarını belirtti. 100 yılı aşan şanlı tarihiyle Jandarma Teşkilatı’nın, her daim kanunların yılmaz savunucusu ve milletin güvencesi olarak görev yaptığını; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle, ‘Bir Kanun Ordusu’ olarak nam saldığını ifade eden Yavuz, “Türk milletinin üstün vasıflarını, azim ve kararlılıkla harmanlayarak, her görevde vatanına ve milletine hizmet eden Jandarmamız, gücünü adaletin sembolü olan kanunlardan, desteğini ise milletimizin sonsuz güven ve sevgisinden almaktadır. Dağların doruklarından, engin ovalara; sınır boylarından köylere kadar uzanan görev sahalarıyla Jandarma Teşkilatımız, her türlü tehlikeye karşı vatanını koruma görevini en yüksek sadakatle yerine getirmektedir. Huzurun, güvenin ve asayişin teminatı olan Jandarma mensuplarımız; deprem, sel gibi doğal afetlerde ve insani yardımların vatandaşlarımıza ulaştırılması gibi en kritik anlarda, halkımızın yanında yer alarak, milletimizin güvenini ve sevgisini kazanmıştır. 185 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da Türk Jandarma Teşkilatı’nın üstün hizmet anlayışı ve görev bilinci ve vatan sevgisiyle Türk Milleti’nin hizmetinde olmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle; vatanımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışan Türk Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yıl dönümünü ve bu kutsal görevi, büyük bir şerefle yerine getiren tüm kahramanlarımızı kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bin yıldır üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; görevdeki Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadeleri yer aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük heyeti, Ova Barajı’nda inceleme yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 22:15
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile İl Genel Meclisi üyelerinden oluşan heyet, Eskipazar ilçesindeki Ova Barajı’nda incelemede bulundu.

Baraj hakkında yetkililerden bilgi alan heyet adına konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, barajın ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Barajın su tuttuğunu görmekten mutluluk duyduklarını anlatan Şahin, “Ova Barajı’mızın yapımı bir süre önce tamamlanmıştı. Ve ardından su tutmaya başladı. Ova Barajı, 1 milyon 188 bin metreküp depolama hacmine sahip ve 5 bin 480 dekar araziyi sulayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331