Karabüklü aile Adıyaman’da kaza geçirdi

Karabüklü aile Adıyaman’da kaza geçirdi

Yayın: 17.08.2023 10:53
Paylaş:
A+ A-

Adıyaman’da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Ramazan Ç. idaresindeki 06 CIR 664 plakalı kamyonet, Adıyaman Gölbaşı kara yolu Aşağı Çöplü mevkisinde karşı yönden gelen Sefa Eken yönetimindeki 34 LAL 87 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Çevredekilerin 112 Acil Çağrı merkezine bilgi vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada sürücü Sefa Eken ile aynı araçta bulunan eşi Cansu Eken, kayınvalidesi Cansu Güler ve 2 aylık oğlu Eren Eken hayatını kaybetti, diğer yaralılar Ramazan Ç, Hüseyin Avni Doruk ile Akif Eken ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Karabük’te Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Ovacık Pelitçik köyü nüfusuna kayıtlı Kocaeli Gebze’de ikamet eden Eken ailesinden otomobil sürücüsü Sefa Eken’in bir ziyaret için ailesi ile birlikte Adıyaman’a gittiği öğrenildi.

Eken ailesinin cenazeleri bugün Cuma namazının ardından Esentepe mahallesi Yeşil Cami kılınacak cenaze namazlarının ardından Kapullu Küpler’deki aile mezarlığına defnedilecek. (AA)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.