Karabüklü Kuaförlere Ödül Yağmuru

Karabüklü Kuaförlere Ödül Yağmuru

Yayın: 19.05.2015 09:52
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonu tarafından düzenlenen “Türkiye milli takımını seçiyor” sloganıyla 11 ilde yarışmalarda düzenlendi. Yarışmalar sonucunda dereceye girenler Zonguldak ilinde yarıştı. Zonguldak ilinde yapılan yarışmaya Batı Karadeniz Bölgesinden 9 il katılırken, yarışmada Karabüklü kuaförler altı ödülden beşini aldılar.

Konuyla ilgili düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla bir açıklama yapan Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık “Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonumuzun düzenlediği “TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINI ŞEÇİYOR” sloganıyla kuaförler ve berberler adına bir milli takım kuruyor. Bu takımda yer alacak kişiler için 11 ayrı ilde yarışmalar düzenliyor.

Bu yarışmalardaki jüri üyeleri kendi dallarında profesyonel olan kişilerden oluşmuştur.Bu kişilerin oyları ile kuaför, berber ve güzellik uzmanlarının en iyileri seçiliyor.

Bu milli takım seçme yarışmasının beşincisi 12 Mayıs 2015 tarihinde Zonguldak ilinde gerçekleştirildi. Karabük ili olarak Batı Karadeniz bölgesinden 9 ille birlikte katıldık.

Erkek Saç Kesim, Bayan Saç Kesim ve Renklendirme, Gelin Makyajı, Türban, Salon Topuz ve Fantezi Topuz olmak üzere 6 ayrı dalda yarışıldı ve Karabük ili bu 6 dalda 5 tane birincilik ve bir tane ikincilik ödülü kazandı” dedi

Erkek Saç kesiminde İbrahim Dağkıran, Bayan saç kesiminde ve renklendirmede Enver Ural, Gelin makyajında Özgün kozan, Türbanda Zeynep Çınar, Salon Topuzunda ve Fantezi topuzda iki dalda Hakkı Kocakaya ödül aldılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da dilenci kılığında hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da cerrahi maske ve eldiven kullanarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde hırsızlık yapan kişilerle ilgili çalışma yürütüldü.

Ekipler, cerrahi maske ve eldiven takarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y (17), E.K (15), B.Y. (26), B.V (20) ve P.A'yı (35) yakaladı.

Aralarında hırsızlık suçundan 30 ve daha fazla kaydı olanların da bulunduğu 4 kadın ile 2 çocuğun, ikametlerden 380 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 3 bin dolar, 800 avro ve 36 bin 500 lira çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerden S.Y. ile çocuklar Ü.Y. ve E.K, ifade sonrası serbest bırakıldı. Kadın şüpheliler B.Y, B.V. ve P.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.