Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Yayın: 29.03.2017 10:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (İHA) – Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Kardemir Karabükspor’da hedef mutlak 3 puan.

Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-mavili ekip 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından ayak tenisi oynadı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Skulason, Traore ve Latovlevici katılmadı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Asbaşkan Tolga Gül de takip etti.
Cumartesi günü Fenerbahçe’yi ağırlayacak Kardemir Karabükspor, çalışmalarını perşembe gününe kadar Antalya’da sürdürecek.

Kardemir Karabükspor’un başarılı oyuncusu Kerim Zengin, Fenerbahçe ile büyük takımlara karşı bu seneki son maçlarına çıkacaklarını belirterek, “Bu maçı alarak dörtte dört bir seri yakalamak istiyoruz. Umduğumuz bir maç olur. Yüksek tempolu ve istediğimiz bir oyunla 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.