Karabükspor’da Osmanlıspor hazırlıkları sürüyor

Karabükspor’da Osmanlıspor hazırlıkları sürüyor

Yayın: 14.03.2018 20:27
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sabah saatlerinde Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kırmızı-mavili ekip, orta ve şut çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, Asbaşkan Selçuk Ergin ve Genel Menajer Sedat Kalaycı da takip etti.

AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin ve yönetimi de antrenmanı ziyaret ederek takıma baklava ikramında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.