Karabük’te AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Oğulları Saldırıya Uğradı

Karabük’te AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Oğulları Saldırıya Uğradı

Yayın: 01.07.2024 10:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçesinde AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ve oğulları, Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya ve beraberindekilerin sopalı saldırısına uğradı.

Olay, Yenice ilçesine bağlı Kayadibi köyünde meydana geldi. İddiaya göre, köy muhtarı Sebahattin Karakaya ile köyün Kooperatif Başkanı Cavit Karakaya ve AK Parti Yenice İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Recep Tetik ile çocukları Onur ve Sezai Tetik yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

Muhtar Sebahattin Karakaya ile Kooperatif Başkanı Cavit Karakaya, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Recep Tetik, yaşananları şöyle anlattı: “Olay sırasında ben ve oğlum Onur Kayadibi’nde Yentaş firmasının önündeydik. Sabahattin Karakaya evinden yanımıza geldi, daha sonra küfürlü konuşmaya başladı. Ben de ‘doğru konuş’ derken, elinde sopa ile bana saldırdı. Ben sopayı savuştururken, eşi arkadan bana vurdu. Sebahattin de elindeki ağaç parçasını oğlum Onur’un kafasına vurdu. Daha sonra olay yerine kardeşleri ve çocukları geldi. Yeğeni Deniz de elindeki çekiçle arkadan suratıma vurdu. Onlar takriben 20-25 kişiyle vurmaya devam ettiler.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce Belediye Başkanı Özlü’den “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE/BOLU (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da “Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir” paylaşımında bulundu.

Özlü, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır ama insanlar doğru sanırlar. Bunlardan birisi de 'Bolu Dağı' ismidir. Aslında Bolu tarafında dağ yoktur. Bolu tarafı ovadır. Dağ Düzce tarafındadır. Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı Düzce Dağı.” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Özcan da Özlü'nün paylaşımına bugün sosyal medya hesabından “Düzce'nin mevcut Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol!!!” ifadeleriyle yanıt verdi.