Karabük’te Akıllı Vezne Sistemleri Hizmete Başladı

Karabük’te Akıllı Vezne Sistemleri Hizmete Başladı

Yayın: 15.03.2024 11:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanlığı, Akıllı Vezne Sistemleri (AVS) kurulumunu gerçekleştirdi. Böylece vatandaşlar su faturası ödemelerini ve borç sorgulama işlemlerini, bulundukları yerden 7/24 gerçekleştirebiliyor.

Karabük Belediyesi’ne ait ödemeler artık otomatik vezneden 7/24 ödenebilecek

Karabük Belediye Başkanlığı kentin kalabalık noktalarına yerleştirdiği akıllı vezne sistemleri ile vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalardan birine imzasını attı. Akıllı Vezneler 5bin Evler Emekliler Evi, 100’ncü Yıl Kitap Kafe ve Karabük merkezde belediye binasında hizmet vermeye başladı. Karabük Belediyesi’nin veznelerinde 7 gün 24 saat su faturası ödemesi ve borç sorgulaması yapabiliyor. Bu hizmet sayesinde, online ödeme yapamayan veya merkeze gelemeyen aboneler, su faturalarını artık otomatik vezneden ödeyebilecek. Veznelerde, önümüzdeki günlerde akıllı sayaçlar için olan kart dolum işlemi de yapılacağı bildirildi. Akıllı veznelerde; Banka veya Kredi Kartları ile su faturası ödemelerinin yanı sıra Belediye’ye ait diğer ödemeler de yapılabilecek. (Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da iki otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Ali Sütçü'nün kullandığı 34 BDP 842 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Caddesi'nde Murtaza Değerli idaresindeki 19 AP 008 plakalı otomobille çarpıştı.

Sürücülerden Murtaza Değerli ile araçlarda bulunan Derya Değerli, Merve Nas Değerli, Saliha Sütçü ve Meryem Yaman yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.