Karabük’te Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Karabük’te Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Yayın: 05.07.2024 10:23
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen kazada, alkollü sürücünün kullandığı otomobil ile bir TIR çarpıştı. Kazada, iki kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Kaza, saat 20.00 sularında D-755 karayolu Mermer kavşağı mevkiinde gerçekleşti. Karabük yönüne giden M.A. idaresindeki 18 AAV 421 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su tahliye kanalına düşerek uyarı levhasına çarptı. Otomobil, levhaya çarptıktan sonra tekrar yola girdi ve bu esnada arkadan gelen E.A. yönetimindeki 37 KC 137 plakalı TIR’ın römorku ile çarpıştı.

Yaralılar ve Sağlık Durumları

Kaza sonucunda otomobil sürücüsü M.A. ve yanında bulunan F.U. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Alkollü Sürücü ve Ceza

Yapılan incelemelerde, otomobil sürücüsü M.A.’nın 0.35 promil alkollü olduğu ve ehliyetine daha önce de alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu belirlendi. Ehliyeti 31 Ağustos 2028 tarihine kadar alınan M.A.’ya, ehliyeti olmadan araç kullanmaktan dolayı 12 bin 977 lira idari para cezası kesildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da komşular arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da komşular arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bülbül Sokak'ta, komşular N.E. ile A.B arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, N.E. tabanca ile komşuları A.B. ve eşi A.B. ile Y.T'ye ateş ederek yaraladı.

Yaralılar, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüpheli N.E'yi gözaltına aldı.