Karabük’te Aşçılar Derneği Kuruldu

Karabük’te Aşçılar Derneği Kuruldu

Yayın: 19.05.2015 09:56
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonuna bağlı Aşçılar Derneğinin 19. Şubesi Karabük’te kuruldu.

Karabük Aşçılar Derneği (KARAŞDER) tarafından 100. mahallesi Fink kafede düzenlenen etkinliğe Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, TSO Başkanı Tuncay Özcan,Karabük TSO Kadın Girişimciler Başkanı Nuray Alpboğa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Erorhan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda davetli katıldı.

Yoldaş Orhan’ın Başkanlığında kurulan KARAŞDER’in etkinliğinde konuşan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, 9 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonuna bağlı 18 şube bulunduğunu ve 19’uncu şubenin Karabük’te açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Özcan, “Türk aşçılarımız hem Türkiye’de ve hem de dünya mutfağına sahip olması ve lezzetli ürünler çıkararak değişik yarışmalarda aldıkları ödüllerle bizlerin guru kaynağı oldu. Ülkelerin de dünya platformunda temsil edildikleri noktadaki başarıları ülke insanına guru verdiği gibi aralarındaki rekabetle kaliteyi getirmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından KARAŞDER Başkanı Yoldaş Orhan tarafından katkı ve desteklerinden dolayı protokol üyelerine plaket takdim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü’de polis, dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde polis, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde polis ekiplerince broşür dağıtılarak siber güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla KADES hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Ekipler, pazar yerleri, taksi durakları, kuaförler, kahvehaneler, kafeler, iş yerleri ve parklarda vatandaşlarla görüşerek bilgilendirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik'in de katıldığı çalışmada birim amirleri ile polisler, vatandaşları dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı uyardı.

Çelik, “Kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmeyin. Bu kişiler dolandırıcıdır. Bu kişiler sizleri inandırmak için kimlik ve adres bilgilerinizi, hatta kimlik numaranızı dahi söyleyebilir. Bankadan aradığını söyleyerek, 'Kredi kartı aidatınızı ve dosya masraflarınızı iade ediyoruz' diyerek kart ve şifre bilgilerini isteyen kişilere inanmayın. İnternet sitelerinden alışveriş yaparken dikkatli olun, güvenilir siteleri tercih edin.” dedi.