Karabük’te Bayrama Yakışmayan Görüntüler

Karabük’te Bayrama Yakışmayan Görüntüler

Yayın: 26.06.2023 16:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük’teki çöp konteynırlarında bayrama yakışmayan görüntüler dikkat çekti. Birçok iş merkezinin önünde yer alan çöp konteynırları dolup taştı. Sıcak havaların gelmesiyle birlikte çöplerde oluşan yoğun koku da vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Karabük’te çöplerin toplanmaması nedeniyle vatandaşlar isyan etmeye başladı. Karabük sakinleri: “Kurban bayramından bir gün önce oluşan bu görüntüler Karabük’e yakışmıyor. Bugün öğle saatlerine kadar herhangi bir görevli çöpleri almaya gelmedi. Sokaklarımız temiz olmalı, kokudan geçilmiyor. Çevreye saçılan çöpler, tehlike yaratıyor. Belediye çalışanları bayram tatiline hızlı girdiler herhalde ya da bizleri unuttular. ” dedi.

Bir başka vatandaşta çöp yığınlarının yaz sıcaklarında daha sistemli olarak toplatılması gerektiğini ve gerekirse bu çöpleri atan belirli kişi veya kişiler varsa tespit edilip, ona göre cezalar kesilmesi gerektiğini özellikle derenin yani su kanalının da çöplük gibi kullanılmasının hastalıklara davetiye çıkardığını vurguladı. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.