Karabük’te dolu dolu “Sinema” zamanı

Karabük’te dolu dolu “Sinema” zamanı

Yayın: 26.03.2024 11:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük Onel Cineboss’ta her hafta yeni filmler gösterime giriyor.

Bu hafta da kaçırılmaması gereken filmler şöyle sıralanıyor. “Sevmek Yüzünden” adlı Türk filminde beklenmedik bir anda geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan ve bu süreçte hemcinsi için mücadele eden güçlü bir kadının hikayesi anlatılıyor. Saatleri, 11.00-16.00-18.15-20.45 olarak belirlendi.

Dune: Çöl Gezegeni (2)” adlı ABD yapımlı filmde ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides’in hikayesini konu ediyor. Paul Atreides, ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşı başlatır. Salonun saat 17.00 seansı Türkçe seslendirme ile saat 20.00 seansı ise orijinal İngilizce olarak yer alıyor.

Ölümcül Sır/The Bricklayer” adlı gerilim ve aksiyon severlerin beğeneceği yine ABD yapımı başrollerinde Aaron Eckhart ve Nina Dobrev’in bulunduğu filmin konusu emekli bir ajanın hikayesini ele alır ve Ajan Vail, geçmişindeki sırları çözmeye başlamasıyla uluslararası bir komplonun ortaya çıkmasını başarabilecek midir? Filmdeki şiddet ve korku unsurları sebebiyle, 16 yaş ve üzeri izleyici kitlesine uygundur.

Bu filmlerin yanı sıra “Cesur Balina Katak/The Brave Beluga” ve “Tay 2: Ebabil Takımı” adlı animasyon filmler yer alıyor.

Nisan ayındaki filmler 

“Hayalet Avcıları: Ürperti”, “Lassie”, “Kung Fu Panda 4” (Okan Yalabık’ın seslendirmesiyle), “Godzilla-Kong: Yeni İmparatorluk”, “Mucize Aynalar” ise Aziz Nesin’in hikayelerinden uyarlanmış, Türk filmi severleri buluşturuyor. Karabük’ün yedinci sanatseverleri için Cineboss perdelerini açıyor.

“Karanlıkta Kalacağınız Tek Yer Sinema Olsun”, İyi seyirler. (Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Adres: Bayır Mah. Kemal Güneş Cad. Onel Alışveriş Merkezi Kat:3 78200 Karabük
Tel: (370) 4245916

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.