Karabük’te FETÖ Operasyonları Devam Ediyor

Karabük’te FETÖ Operasyonları Devam Ediyor

Yayın: 23.09.2016 10:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bir polis memuru tutuklandı, iki öğretmen gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma doğrultusunda düzenlediği operasyonda gözaltına alınan polis memuru Salim Sefer’in çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Daha önce tutuklandığı ve ardından serbest kaldığı öğrenilen Sefer’in, şifreli mesajlaşma sistemi “ByLock” uygulamasını kullandığı iddia edildi.

Öte yandan, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan ve “ByLock” uygulamasını kullandığı tespit edilen öğretmenler M.Ö. ve N.E. ise gözaltına alındı. Emniyette gözaltında bulunan toplam 14 öğretmen ile örgütün sözde Şanlıurfa “il imamı” ve eşi ile birlikte Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Ağrı Şubesi çalışanı ve bir eğitimcinin sorguları sürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.