Karabük’te FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

Karabük’te FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

Yayın: 29.09.2016 10:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Kanlı darbe girişimi sonrası devam eden FETÖ soruşturması kapsamında Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli olan ve Şifreli mesajlaşma sistemi “ByLock” uygulamasını da kullandığı tespit edilen öğretmenler A.C., M.A., Y.A., R.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, FETÖ/PDY terör örgütüne müzahir dernek yöneticisi ve üyesi olan H.E.,M.A.S. ve eşi H.S. adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.