Karabük’te FETÖ’den 3 İş Adamı Tutuklandı

Karabük’te FETÖ’den 3 İş Adamı Tutuklandı

Yayın: 05.09.2016 10:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt ile bağlantılı olduğu tespit edilen ve örgütün mütevelli heyeti olan 3 iş adamı ile örgütün kapatılan kolej sorumlusu tutuklandı.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantılı olan ve mütevelli heyette yer aldığı tespit edilen iş adamları R.A., A.Y., A.D., K.K. ve M.Ü. isimli şahıslar, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

ahkemeye sevk edilen iş adamlarından A.Y., A.D. ve K.K. ile örgütün kapatılan kolej sorumlusu R.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İş Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden İşçi İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Yayın: 04.05.2024 15:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen iş kazasında yüksekten düşen işçi Beytullah Arık (31), ağır yaralanarak yaşam mücadelesini 120 gün sürdürdükten sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından Özel Medikar Hastanesi’nde tedavi altına alınan Arık için Safranbolu ilçesinde Hz.Ömer Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.