Karabük’te İl Müdürleri Huzurevini Ziyaret Etti

Karabük’te İl Müdürleri Huzurevini Ziyaret Etti

Yayın: 30.11.2023 12:02 |Güncelleme: 27.12.2023 16:28
Paylaş:
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Yücel Huzurevi’ni ziyaret etti.
Huzurevinde açılan müzik, resim, el sanatları ve okuma yazma kurslarına ziyaret eden Akbaş ve Bilgiç, yaşlılarla sohbet etti.
Akbaş, AA muhabirine, İl Halk Eğitim Merkezi kanalıyla açılan kursları ziyaret ettiklerini söyledi.

İl genelinde yaklaşık 30 bin kursiyerin olduğunu belirten Akbaş, “Kurslarımız verimli bir şekilde devam ediyor. Kursların amaca, hizmet ettiğini gördük. Huzurevinde 39 büyüğümüz için kurs açtık. Huzurevi sakinlerinin yaptığı çok güzel eserleri gördük.” ifadelerini kullandı.
Bilgiç de huzurevinde 110 yaşlının kaldığını, huzurevi sakinlerinin açılan kurslarla çok güzel vakit geçirdiğini vurgulayarak, “Kendilerinin çok mutlu olduğunu gördük. Biz de çok mutlu olduk.” dedi.(A.A)

HABER VİDEOSU

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Meteorolojiden zirai don uyarısı

Yayın: 03.05.2024 16:37
Paylaş:
A+ A-

Marmara’nın güneyi ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’de zirai don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülkede sıcaklıkların halen mevsim normalleri altında devam etmesi nedeniyle, pazar günü akşam saatlerinde Marmara’nın güneyi ve doğusu, İç Ege ve Göller Yöresi’nde orta kuvvetli zirai don tahmin ediliyor.

Pazartesi günü gece saatlerine kadar İç Anadolu Bölgesi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde hafif; salı günü gece saatlerine kadar da İç Anadolu’nun doğusunda (Sivas, Kayseri, Yozgat, Nevşehir) orta kuvvette zirai don bekleniyor.

Başta çiftçiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. (AA)