Karabük’te Kamyonet Şarampole Devrildi

Karabük’te Kamyonet Şarampole Devrildi

Yayın: 27.01.2024 13:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde kar nedeniyle kontrolden çıkan kamyonet şarampole devrildi.

Bağlarbaşı Mahallesi Mencilis Mağara Sokak’ta kontrolden çıkarak şarampole devrilen 48 L 0631 plakalı kamyonet, ağaçlara çarparak durabildi.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan sürücü, kazayı yara almadan atlattı. (AA)

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Temel Sağlık Eğitimi Verildi

Yayın: 09.05.2024 10:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Gönüllü Hekimler Birliği Kulübü tarafından Yunus Emre İlkokulu ve Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerine yönelik Temel Sağlık Eğitimi verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere ağız ve diş sağlığı, kişisel hijyen, sağlıklı beslenme alışkanlıkları konularında bilgi verildi.

Öğrencilerin günlük yaşamlarında kolayca uygulayabilecekleri pratik bilgilerle, ağız ve diş sağlığının yanı sıra, kişisel hijyenin ve dengeli beslenmenin genel sağlık üzerindeki etkileri anlatıldı. Öğrencilere, sağlıklı alışkanlıkların erken yaşta kazanılmasının önemi vurgulandı.

Karabük Üniversitesi Gönüllü Hekimler Birliği Kulübü öğrencileri, bu bilinçlendirmeyle öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye ederek, öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda daha bilinçli olmaya ve düzenli diş bakımını alışkanlık haline getirmeye teşvik etti.