Karabük’te “Kanlı Oyun” Oynanıyor mu?

Karabük’te “Kanlı Oyun” Oynanıyor mu?

Yayın: 24.10.2023 12:08
Paylaş:
A+ A-

Öğrencilerin madeni paralarla ellerini yaralayarak oynadıkları oyun, okullarda yasaklandı. Türkiye genelinde öğrencilerin sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ortaya çıkan ve aslında yasaklanan oyunun gizlice devam ettiği öğrenildi.

ÇOCUĞUNUZUN ELLERİNE BAKMAYI İHMAL ETMEYİN

Kanlı para oyunu okullarda yaygınlaşmaya devam ediyor. Öğrenciler arasında giderek popülerleşen oyun madeni parayla oynanıyor. Oyun sırasında ellerin kanamasına neden olan kanlı para oyunu hakkında araştırmalar da hız kazandı. Velilerin dikkatle takip etmesi gereken bu oyun öğrenciler arasında gizlice devam ediyor. Peki kanlı para oyunu nedir, nasıl oynanır?

Okullarda giderek yayılan kanlı para oyunu dehşet saçmaya başladı. Ellerde kanamalara ve yaralanmalara neden olan kanlı para oyunu madeni parayla oynanıyor. Kaybeden tarafın hunharca cezalandırıldığı bu oyunda madeni para artık kan bulaşmaya kadar varabiliyor.

Öğrencilerin sosyal medyada sıkça konuştuğu kanlı para oyunu madeni parayla oynanıyor. Cezalandırma sisteminde ellerin ve parmakların kanamaya başladığı kanlı para oyununun daha sert geçmesi ve kanın daha çok akması için madeni paranın kenarlara bıçakla kesiliyor.

Okul yönetimleri oyunu yasakladı ancak öğrenciler arasında gizlice oynanmaya devam ediyor.

Kanlı para oyunu şu şekilde oynanmaktadır: Madeni para havaya atılır ve elin ters kısmıyla havada tutulmaya çalışılur. Parmaklar arasında sıkıştırıldıktan sonra kanlı para denilerek masaya 3 kez vurulur. Oyunu oynayan kişi parayı düşürürse cezalandırılıyor. Bu ceza da parayı düşüren kişinin elini yumruk yaparak masaya dik olarak koyması ve karşıdaki kişinin madeni parayla vurmasına dayanıyor. (EnsonHaber)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da İş Yeri Kurşunlandı

Yayın: 09.05.2024 10:31
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesindeki bir iş yeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.

Alınan bilgiye göre, Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir iş yeri dün gece kurşunlandı.

İş yeri sahibinin durumu emniyete bildirmesi üzerine ekipler inceleme yaptı.

Polis, olayın faillerini bulmak için araştırma başlattı.

Safranbolu ilçesindeki bir iş yeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Polis, olayın faillerini bulmak için araştırma başlattı.