Karabük’te Kesinleşmiş 25 yıl 9Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

Karabük’te Kesinleşmiş 25 yıl 9Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

Yayın: 07.03.2023 21:39
Paylaş:
A+ A-
Karabük’te 25 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Aranan Şahıslar Büro ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, “hırsızlık”, “konut dokunulmazlığını ihlal” ve “mala zarar verme” suçlarından hakkında 9 ayrı yakalama kararı ve kesinleşmiş 25 yıl 9 ay hapis cezası olan Z.Ö. yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safrantech Takımı Dünya Finallerinde

Yayın: 26.04.2024 12:50
Paylaş:
A+ A-

20-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan Robotex Türkiye finallerinde Safranbolu Ahi Evran MTAL Safrantech takımı ve takım liderleri Ahi Evran MTAL Bilişim Teknolojileri öğretmeni Cumhur Torun “Sağlık Bilim Teknolojileri” kategorisinde görüntü işleme ve yapay zeka destekli işitme engellilerin sorunlarını çözecek projeleri ile Türkiye 2’incisi oldu.

Antalya’da yapılan Türkiye finalinde ikinci olan Safranbolu Ahi Evran MTAL Safrantech takımı İtalya’nın Roma Şehrin’de Kasım ayında düzenlenecek Fibonacci Robotik Dünya Finallerine katılmaya hak kazandı.

Karabük İl Milli Eğitim müdürü Nevzak Akbaş elde ettikleri başarılarından ötürü Safrantech takımını ve takım liderleri Ahi Evran MTAL Bilişim Teknolojileri öğretmeni Cumhur Torun’u tebrik etti.