Karabük’te Kitap Okuma Yarışmasını Kazanan Velilere Ödülleri Verildi

Karabük’te Kitap Okuma Yarışmasını Kazanan Velilere Ödülleri Verildi

Yayın: 04.03.2024 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kitap okuma yarışmasında dereceye giren velilere ödülleri takdim edildi.

​​​​​​​İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, velilere yönelik organize edilen yarışmayı kazananlar için Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’nda tören düzenlendi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Eğitim Kenti Karabük Projesi’nin 8 alt başlığından birisi olan “Okuyorum Öğreniyorum” projesinin okul-aile ilişkisinin güçlenmesine katkı sağladığını belirterek, veli boyutuyla amaca hizmet ettiğini vurguladı.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere ve okuma yarışmasına katılan velilere teşekkür eden Akbaş, dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” Tekirdağ’da gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – TARSİM, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi kapsamındaki yeni uygulamaların tanıtılması ve TARSİM eksperlerinin bilgi birikimlerine katkıda bulunulması amacıyla “Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” düzenledi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'da düzenlenen eğitimde, risk inceleme ve hasar tespit işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, Devlet Destekli Hayvan Hayat Sigortalarında 2023 yılı değerlendirmesi, 2024 yılı yenilikleri başlıklı sunumlar gerçekleştirildi, eksperlerin konuya ilişkin soruları yanıtlandı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM'in her geçen yıl artan başarısında eksperlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, dünyadaki diğer ülkelere de tarım sigortacılığı alanında rol model olduğunu aktardı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Hayat Dışı Düzenleme Daire Başkanı Işıl Şekerci Konya da Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin gelişimine değinerek, eksperlere görevlerinde başarılar diledi.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü de küresel düzeyde yaşanan iklim değişiklikleri sebebiyle şiddeti ve frekansı giderek artan çeşitli risklere ve doğal afetlere karşı, tarımın sürdürülebilirliği için her geçen gün önemi artan TARSİM hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, risk inceleme ve hasar tespit süreçlerinin sistemin devamlılığı açısından önemini belirtti.