Karabük’te Kozmetik Alışverişi İçin Saatlerce Sıra Beklediler

Karabük’te Kozmetik Alışverişi İçin Saatlerce Sıra Beklediler

Yayın: 31.05.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te bir kozmetik firması, 15’inci yılını kutlamak adına yaptığı yüzde 75’lik indirim kampanyasından yoğun ilgi gördü. Mağazanın önünde oluşan metrelerce kuyruk, vatandaşların saatlerce beklemesine sebep oldu. Genç kızlar ve erkeklerin akınına uğrayan mağaza, izdiham yaşanmasına neden oldu. Ayrıca, internet sitesinde de kısa süreli çökme yaşandı. İndirim kampanyasından faydalanmak isteyenler, mağazaya ve internet sitesine büyük ilgi gösterdi.

İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar saatlerce kuyruk bekledi ve izdiham yarattı.

Karabük’te trafiğe kapalı bir caddede yer alan mağazanın önünde metrelerce kuyruk oluştu. Kişisel bakım ve kozmetik mağazası, bu indirim sebebiyle özellikle gençlerin akınına uğradı. Ülke genelinde yapılan indirimlerde mağazalarda izdiham meydana geldi. İndirimin yüzde 75 oranında olması, müşterilerin eş zamanlı olarak mağazanın internet sitesinde de çökmelere sebep oldu. Müşterilerin, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin pahalılığı nedeniyle aylar öncesinden bu indirimi bekledikleri öğrenildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.