Karabük’te polislerden anaokulu öğrencilerine ziyaret

Karabük’te polislerden anaokulu öğrencilerine ziyaret

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 01.10.2023 04:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Yenice Emniyet Amirliği işçisi, “Meslekleri tanıyorum” faaliyeti kapsamında Kalaycılar Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ziyarette çocuklara polislik mesleği tanıtıldı, polislerin vazife ve sorumlulukları, faaliyetleri ve genel güvenlik hususları hakkında bilgi verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Karabük Emniyet Müdürlüğü olarak dün olduğu üzere bugün ve yarın da geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” tabirine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelerin ve çiçeği burnunda uzmanların, çarşıya getirdikleri hareketliliğine ve canlılığına tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)