Karabük’te Şaşkına Çeviren Olay: Kadın, Sinirlendiği 7 Aylık Bebeğini Yola Bıraktı!

Karabük’te Şaşkına Çeviren Olay: Kadın, Sinirlendiği 7 Aylık Bebeğini Yola Bıraktı!

Yayın: 25.04.2024 10:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Bayır Mahallesi Gazipaşa Caddesi’nde akşam saatlerinde gerçekleşen olay, çevre sakinlerini dehşete düşürdü. İddialara göre, E.H. isimli bir kadın, ağladığı için sinirlendiği 7 aylık bebeğini yolun kenarına bıraktı.

Görgü tanıklarının aktardığına göre, çocuğu yolun kenarına terk eden E.H.’ye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Kadının madde bağımlısı olduğu iddiaları da olayın şiddetini arttırdı.

Yol kenarında terkedilen çocuğu fark eden bölgedeki esnaflar, hemen müdahale ederek bir süre bakımını üstlendi. Ancak, bir süre sonra E.H. geri gelerek çocuğunu aldı.

Bu endişe verici olayın ardından, yetkililer devreye girdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün bebeğin korunmasıyla ilgili gerekli adımları atabileceği belirtildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İş Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden İşçi İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Yayın: 04.05.2024 15:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen iş kazasında yüksekten düşen işçi Beytullah Arık (31), ağır yaralanarak yaşam mücadelesini 120 gün sürdürdükten sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından Özel Medikar Hastanesi’nde tedavi altına alınan Arık için Safranbolu ilçesinde Hz.Ömer Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.