Karabük’te Toplantı, Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı

Karabük’te Toplantı, Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı

Yayın: 30.12.2023 12:53
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor Müdürlüğünden  bilgilendirme toplantısı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  “Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı” kapsamında, İl Müdürlüğü Personeline, ” Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi” verdi.

Uyuşturucu ile mücadele eğitimi kapsamında açıklamalarda bulunan GSİM İl Müdürü Güven; “İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar, gençlik merkezleri, gençlik kampları, GSB Yurtlarında, bağımlılıkla mücadele konusunda, alanında uzman akademisyenler, Kurum Psikologlarımız, Yeşilay, emniyet müdürlükleri, il sağlık müdürlükleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde seminerler, konferanslar ve bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak öncelikli amacımız yasal sınırlarımız içerisinde önleyici tedbirleri almak, madde kullanımını önlemek, gençlerimizi korumaktır. Bu noktada da öncelikle sporun gücünü kullanacağız.” Dedi.

T3 Vakfı Karabük Temsilcisi Yelda Doğan tarafından, GSİM personellerine Deneyap Atölyeleri ve Teknofest tanıtımı yapıldı.

Kurum Psikologları Neslihan Kablan Yıldırım ve Berkant Dölek tarafından personele, “Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı” Kapsamında İl Müdürlüğü Personeline “ Bağımlılıkla Mücadele Farkındalık Eğitimi” konusunda ayrıntılı bir bilgilendirme eğitimi verildi. (Halil Kızılyer)

2 kişi görüş bildirdi

  1. […] Son dakika 13:21  /  Karabük Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı KBÜ’de Yapıldı 13:15  /  Safranbolu Belediyesi Araç Filosuna 6 Yeni Araç Kazandırdı 13:06  /  Safranbolu Belediyesi Şirin-Fazlı Yeşilyurt Aktif Yaş Alma Merkezi’nin Temeli Atıldı 12:53  /  Karabük’te Toplantı, Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı […]

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.