Karabük’te Trafik Kazası: 1 Ölü

Karabük’te Trafik Kazası: 1 Ölü

Yayın: 01.06.2015 09:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi Teyfik Fikret Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Kadir Arı (19) idaresindeki 78 SH 136 plakalı kamyonet kavşakta U dönüşü yaptığı sırada yokuş aşağı gelmekte olan Enes Zeki Demirbaş (19) yönetimindeki 78 BS 357 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve durumu ağır olan motosiklet sürücü kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sonrası ehliyetsiz olduğu öğrenilen kamyonet sürücü Kadir Arı ise kazanın şokuyla olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.