Karabük’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Karabük’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Yayın: 14.06.2018 00:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te karşı şeride uçarak, kamyonete çarpan otomobil takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük – Safranbolu kara yolu Yeşil Mahalle çevre yolunda meydana geldi. Karabük istikametine seyreden Seyit Ahmet K. (38) idaresindeki 78 DC 639 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride uçan otomobil Safranbolu istikametine seyreden İsmail E. (71) idaresindeki minibüse çarparak takla attıktan sonra ters döndü. Kazada otomobil sürücü Seyit Ahmet K. ile minibüs sürücüsü İsmail E. (71) ve yanında bulunan eşi Rahime E. (65) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda kaza yapan araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”