Karabük’teki Cinayet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Karabük’teki Cinayet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Yayın: 16.07.2019 23:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Safranbolu ilçesine bağlı Sine köyü Müstekler Mahallesi’nde eşi Münevver K. ile birlikte hayvanlarını otlatmaktan dönen Hasan K. (70), kendisine balta ile saldıran Recep Uysal (60) ve oğlu Cüneyt Uysal’ı (18) tabancayla vurarak öldürmüştü. Yaşanan o anlar ise köyün güvenlik kamerasına ise saniye saniye yansıdı. Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı yaşanan olay ilgili soruşturmasını sürdürürken, balta ile kafasından yaralanan Hasan K.’ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi’nde meslek tanıtımı günü etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi'nde kariyer günleri meslek tanıtımı günü etkinliğinde polislik mesleği tanıtıldı.

Lise son sınıf öğrencilerine yönelik çeşitli meslek gruplarını tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli toplum destekli polis memuru Özkan Cinbek ile Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli polis memuru Osman Özmen tarafından öğrenciler polislik mesleği ile ilgili bilgi verildi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, merak ettiklerini sorma imkanı buldu.

Öğrencilere kariyer planlaması konusunda etkinlikler düzenlediklerini belirten okul müdürü Mahmut Bektaş, “Toplumun her kesiminden meslek sahiplerini öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin en büyük problemlerinden biri, meslekler ile ilgili tercihlerde bulunma sürecidir. Öğrencilerimizin daha iyi kariyer planlamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.