Karabük’ün çöp sorununa Japon desteği

Karabük’ün çöp sorununa Japon desteği

Yayın: 08.02.2018 21:45
Paylaş:
A+ A-

Evsel atıkları geri dönüştürerek kömür elde edilen bir tesis kuran Japon bilim adamı Kunio Yoshikawa, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek proje ve tesis hakkında bilgiler verdi.

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazan Şentürk ile birlikte Başkan Rafet Vergili’yi ziyaret eden Kunio Yoshikawa, bu proje ile Karabük’teki çöp sorununun büyük ölçüde çözülebileceğini belirtti.

Başkan Vergili, Kunio Yoshikawa’ya ziyaretinden ve tesis hakkında verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek, bu tür tesislerin çok faydalı olduğunu ve Karabük’ün yararına olabilecek her türlü projeyi değerlendirebileceklerini söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta sevgi evlerinde kalan çocuklar TOGÜ’yü ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ta bir süre önce hayata geçirilen “Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller” projesi kapsamında sevgi evlerinde kalan çocuklar, Gaziosmanpaşa Üniversitesini (TOGÜ) ziyaret etti.

TOGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle sevgi evlerinde kalan çocuklara “Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller” projesi kapsamında üniversitede gönüllü öğretim görevlileri tarafından her ay düzenli olarak çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler bu ay Eğitim Fakültesinde yapıldı.

Eğitim Fakültemizde gerçekleşen etkinlikler sırasıyla Karagöz Hacivat Gösterisi, teknoloji sergisinin gezilmesi, yüz boyama ve müzik etkinliği olarak yapıldı. Etkinlikler sonrasında çocuklara öğretim üyeleri tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

Proje yürütücüsü Doç. Dr. Yusuf Temur, yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Sevgi Evleri'nde kalan çocukların gelişimlerine katkı sağlamak ve ilerideki yaşamlarında daha başarılı bir şekilde hayatlarını daim ettirmek için projemizi hayata geçirdik. Projemize desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz'a üniversite ve fakülte yönetimlerimize ayrıca gönüllü olarak projemize destek veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.