Karaman; ‘İyilik insanları Birbirine Bağlayan Zincirdir’

Karaman; ‘İyilik insanları Birbirine Bağlayan Zincirdir’

Yayın: 01.08.2021 21:33
Paylaş:
A+ A-

Haber :Nuray Öztürk / Nurhan Deveci

Karabük Engelli Ve Engelsiz Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sevim Karaman, gazetemiz muhabirlerine derneği kurarken çıktıkları bu yolda her zaman gönüllük esasında engelli ve engelsiz bireylerin bir arada olabilmesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerine güldürebilmek ayrıca toplumla iç içe özverili bir şekilde kaynaşmaları için çalıştıklarını belirten açıklamalarda bulundu.

Sevim Karaman açıklamasında şu konulara değindi; Ben bu derneği kurmaya karar verdiğimde önce çevrem de ve ihtiyaç sahibi kişileri göz önünde bulundurdum. Hem kendimde bir engelli birey olarak daha yakın gördüm ve bu duyguları onlarla paylaştım.Bu iş her zaman gönül işi. Durumu iyi olandan durumu kötü olana hepsi bizim için değerli. İhtiyacı olana yardımseverlerimiz derneğimiz ve üyelerimizle birlikte elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.Seslerini duyduğumuz herkese elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.’ dedi

Sözlerine devam eden Karaman ‘Engelli bireylerimiz çok mutlu oluyor özellikle bizim buradaki tek sıkıntımız derneğimizin 4.katta olması. Gelen engelli misafirlerimiz yukarı çıkamıyor çünkü asansörümüz yok. Bizim derneğimiz içinde görüp oturup bir çay, kahve içmek istiyorlar ama mümkün değil. Bize yardımseverlerden gelen eşyalar (giysi, ayakkabı)var onları buraya çıkartamıyoruz en azından giriş gibi bir alanımızda depomuz olsa da bizim için yeterli olacak.

Biz bu derneği 3 yıl önce kurduk. Hızla büyümeye devam ediyoruz güzel projeler gerçekleştirdik ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Örneğin hâlihazırda devam ettiğimiz ‘Mavi Kapak Projesi’ adı altında mavi kapak toplayarak engelli bireylerimize tekerlekli sandalyeler temin etmeye çalışıyoruz. İyilik her zaman insanları birbirine bağlayan altın zincirdir.’ İfadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

  1. karbuksevdalısı

    karabuk ormanları yanmasın yetkılilere burdan seslenıyorum .ormanlarımız içi şarap ,rakı ,bıra şişeleriyle dolu insanlar içtikleri ne sözumuz yok ama şişleri ormanda bırakmasalar iyi olur…yazık bu ormanlar hepimizin çiğeri canı..hayanların yvası evi.yazık oluyor bu ormanlara bir şişeden neler çıkıyor..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Samsunspor karşısında 61 puan ve 61. gol hedefi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon 61 puana, bir gol atması halinde de 61. golüne ulaşmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde geride kalan 34 hafta sonunda 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 58 puan toplayarak 3. sıradaki iddiası sürdürüyor.

En yakın rakibi RAMS Başakşehir'in 6 puan önünde olan Karadeniz ekibi, kalan 4 haftada avantajını devam ettirerek sezonu 3. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, hedefleri doğrultusunda hafta sonunda Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde hem kentin plaka kodu 61 puana ulaşmış hem de üçüncülükteki iddiasını daha da güçlendirmiş olacak.

– Geçen sezondan daha iyi performans

Trabzonspor, Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak.

Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak ligde 6. sırada kendine yer bulmuştu.

Geçen sezon ligin tamamlandığı 36 hafta sonunda 57 puan elde eden Karadeniz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

– 61. gole 1 gol kaldı

Trabzonspor, Yılport Samsunspor maçında 61. golünü de atma mücadelesi verecek.

Ligde en son Gaziantep FK'yi 4-2 yenerek 34 maç sonunda 60. golüne ulaşan Karadeniz ekibi, Samsunspor önünde 1 gol atması halinde 61. golünü kaydetmiş olacak.