Kardemir A.Ş’den Toplu Sözleşme Açıklaması

Kardemir A.Ş’den Toplu Sözleşme Açıklaması

Yayın: 04.07.2015 13:30
Paylaş:
A+ A-

Kardemir A.Ş tarafından yapılan yazılı açıklamada, önce ki gün imzalanan 12.dönem toplu sözleşme ile ilgili bir değerlendirme yapıldı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Çelik İş Sendikası arasında yılbaşında başlayan 12. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, 02.07.2015 tarihinde anlaşmayla sonuçlanmıştır. Çalışanlarımızın mutluluğunun en üst seviyede gözetildiği yeni sözleşmemiz, sağladığı haklar ile örnek bir sözleşme olmuştur.

KARDEMİR’deki çalışma barışının öneminin bilincinde olan Şirketimiz, içinde bulunduğu durumu ve yatırım yükümlülüklerini de göz önüne alarak, görüşmelerde üzerine düşen azami çabayı göstermiştir. Bundan sonra da, çalışanlarımızın memnuniyet ve refahı ile verimli bir iş ortamının daha da geliştirilmesi için Sendikamız ile birlikte azami oranda gayret gösterilmeye devam edilecektir.

Görüşmeler süresince gösterdikleri çaba ve desteklerinden dolayı, Yönetim Kurulumuza ve Çelik-İş Sendikamızın değerli Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyor, 12. Dönem toplu iş sözleşmesinin, Çalışanlarımıza, Çok Kıymetli Ailelerine, Sendikamıza, Şirketimize, Karabük’ümüze ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.